• یکشنبه ۱ مهر ماه، ۱۳۹۷ - ۰۶:۳۰
  • دسته بندی : اجتماعی
  • کد خبر : 976-3414-5
  • خبرنگار :
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا

کاهش احتمال ضخیم شدن دیواره رگ گردنی با مصرف ماست

یک دکترای علوم دامی گفت: مصرف ماست در کاهش احتمال ضخیم شدن دیواره رگ گردنی موثر است.

  بهروز یاراحمدی در گفتگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: مصرف ماست با غذاهای گوشتی از نظر علمی پایه و اساس محکمی نداشته و اثر منفی آن بر این مواد معنی ‎ دار نیست.

  وی با بیان اینکه اگر مدتی فاصله بین مصرف آنها باشد بهتر است، افزود: ماست به علت خاصیت سردی که دارد به لطافت پوست کمک می ‎ کند.

  یاراحمدی بیان کرد: مصرف روزانه ماست به مقدار متعادل مانع از ضخیم شدن دیواره رگ گردنی شده و در نتیجه خطر بروز بیماری قلبی را کاهش می ‎ دهد.

  این دکترای علوم دامی تصریح کرد:   مطالعات نشان می‌دهد که مصرف ماست و فرآورده ‎ های لبنی پروبیوتیک برای سلامت قلب و عروق مفید است.

  وی گفت: نتایج آزمایش‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه ۱۰۰ گرم یا بیشتر ماست کم‌چرب تاثیر قابل توجهی در کاهش احتمال ضخیم شدن دیواره سرخرگ گردنی دارد.

  یاراحمدی ادامه داد: این فاکتور به نوبه خود در برطرف کردن خطر احتمال امراض قلبی موثر است.

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: