• چهارشنبه ۲۵ بهمن ماه، ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۳
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 9611-11784-5
  • خبرنگار :
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا

كاهش درصد سبوس‌گیری از آرد

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگاني لرستان از كاهش درصد سبوس‌گیری از آرد خبر داد.

به گزارش ایسنا منطقه لرستان، حجت بیرانوند ضمن تأکید بر لزوم همكاري همه‌جانبه دستگاه‌های اجرايي استان جهت ارتقاي کیفيت نان، افزود: شركت غله استان تمهيدات ویژه‌ای در خصوص ارتقاي سطح كيفي نان انديشيده است.

 وی ادامه داد: ازجمله اقدامات شركت غله در خصوص افزايش كيفيت آرد و نان استان، می‌توان به انتخاب یک کارخانه آرد به‌عنوان پایلوت جهت كاهش درصد سبوس‌گیری از آرد توليد آن تا 10 درصد اشاره كرد.

بیرانوند افزود: همچنين تعداد 10 واحد نانوايي سنگک نيز در مرکز استان جهت تولید نان با آرد 10 درصد سبوس‌گیری انتخاب شده‌اند تا نان سالم به دست همشهريان برسد.

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگاني منطقه 12 خاطرنشان كرد: نانی كه با آرد سبوس‌دار تهیه می‌شود، نسبت به نان‌ تهیه‌شده با آرد سفید، به‌مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد و مصرف روزانه آن‌ها مقدار زيادي از نیاز روزانه بدن به املاح، پروتئین، فیبر و ویتامین‌ها را تأمین می‌کند.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: